De BrabantKennis Trendnacht2019 over God, Geld & Geluk: ruim 350 bezoekers lieten zich inspireren door een prikkelend programma op zoek naar zingeving met een zachte G.

Skatepark Hall of Fame in de Spoorzone in Tilburg was de aangewezen locatie om het thema God, Geld en Geluk tot leven te brengen. Een podium vol witte Mariabeelden, gelukzalige schommels met silent disco, witte chocolade en bladgoud ‘hosties’, slow coffee, zandlopers, chocolademuntjes en veel meer; wij wisten wel raad met een bijzonder randprogramma en de styling. ‘Zaal 3 God, linksaf meneer!’.

Campagne
Creatief concept campagne, campagne uitingen voor socials, website, offline oa posters en ansichtkaarten en digitaal magazine en sfeervideo na event.
Programma
Locatie advies, programma creatief concept, kunst- en randprogramma in samenwerking met BrabantKennis, praktische organisatie programmering
Styling & Event
Eventmanagement, inrichting en aankleding Hall of Fame, ontwerp podia, decorontwerp, licht, geluid en video, logistiek, veiligheid en facilitaire zaken

Een avondconferentie in festivalsfeer

Bureau Vertigo ontwikkelde met BrabantKennis het concept Trendnacht: een avondconferentie in festivalsfeer. Een inspirerende, creatieve setting met onder meer kunst, muziek en food design om optimaal ruimte te creëren om de inhoud over te brengen.