We create, you celebrate!

Netwerkorganisatie

Bureau Vertigo is een netwerkorganisatie, bestaande uit een kernteam met ontwerpers en producenten en een grote schil van makers en creatieven uit de meest uiteenlopende disciplines. We combineren onze fascinatie voor een nauwkeurig op de opdracht afgestemde filmische totaalbeleving met de no-nosense houding uit de Brabantse maakcultuur.

Over Bureau Vertigo

Bureau Vertigo is in 2009 opgericht door Dorien van den Hurk. Puttend uit een groot netwerk van makers en ontwerpers, opgedaan tijdens haar werk als programmeur en zakelijk leider voor festivals en cultuurinstellingen, zoekt ze voor ieder project opnieuw naar kansen voor kunst en commercie. Haar gevoel voor trends in design en populaire cultuur, samen met haar achtergrond in film, komen bij alle projecten van Bureau Vertigo terug in de vertaling van programma en thema naar doelgroep, decor en settings.

Dorien werkte onder meer voor STRP Festival en Dutch Design Week, en richtte met een team ontwerpers in 2010 als nevenproject social designcollectief Tante Netty op, in voormalige krachtwijk Woensel-West in Eindhoven.