Bureau Vertigo

Bureau Vertigo is een full-service evenementenbureau. We staan garant voor high impact experiences. Gedurfd, trouw aan de inhoud en met oog voor detail.

Wij zijn belevenismakers. Van intieme events en bijzondere conferenties tot complexe festivalproducties: wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring. We staan u bij in het gehele proces: van programma-advies en de ontwikkeling van een creatief concept, het ontwerpen van een prikkelende campagne tot het organiseren van alle praktische en productionele zaken. Bureau Vertigo beschikt over een breed netwerk van artiesten, ontwerpers en eigenzinnige locaties. Samen ontwerpen we een evenement op maat, een sfeer waarbinnen de inhoud perfect tot haar recht komt. Bureau Vertigo weet mensen te raken.

Services
Programma-advies

Creatief concept ontwikkelen incl event huisstijl, programma-advies, locatie keuze, boeken en begeleiden van artiesten en sprekers.

Eventdesign

Decorontwerp, inrichting van de ruimte, styling en realisatie van alle brand experience items

Catering advies

Advies voor invulling van de catering op basis van het programma en het creatieve concept. Styling op locatie en organiseren praktische zaken.

Campagne

Ontwerp en ontwikkeling van digitale en fysieke uitingen ter promotie van het evenement. Van digitale uitnodiging tot programma-app en alles er tussenin.

Productie

Podium en lichtplanontwerp, advies en realisatie van alle technische en facilitaire facetten van de productie; van veiligheid tot logistiek en meer.

Projectmanagement

Opstellen en bewaken planning, budgetbewaking en contact met leveranciers, begeleiden van de totstandkoming van het evenement.

Werkwijze

Ons team van toegewijde ontwerpers en producenten vertaalt uw idee naar een onvergetelijke live ervaring.

Onze ontwerpers creëren ervaringen op elk zintuigelijk vlak. We ontwerpen een creatief concept, gaan op zoek naar een bijzondere locatie en geven programma-advies. Het creatieve concept komt tot leven door het progamma, styling van de gekozen locatie, eigenzinnige catering en meer. Ook kunnen we een huisstijl en promotiecampagne voor uw evenement ontwerpen dat past bij het concept; van een digitale uitnodiging tot promotie-items voor social media, en van een programma-app tot postercampagne.

Ons productieteam is nauw betrokken bij het gehele creatieve proces, en zorgt voor realisatie binnen de planning en budget. Onze producenten hebben ervaring met het organiseren van events van 30 tot 30.000 gasten. Bureau Vertigo is actief in heel Nederland en kan op bijna alle locaties projecten realiseren, van een conferentie in een voormalige fabriekshal tot een bijzonder diner in een museum. We hebben inmiddels tientallen evenementen ontworpen en georganiseerd voor de publieke sector, het bedrijfsleven en partners uit het culturele veld.

Wij hebben expertise in en ervaring met onder meer:

  • Bijzondere conferenties
  • Bedrijfsfeesten en teamdagen
  • Productlanceringen
  • Workshops en werksessies
  • Publieksfestivals
Cijfers
0
Uitingen
0
Shows
0
Verschillende locaties
0
Gasten

Ready to impress your audience?

Contact Us